Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten Fosterställning av lars gullberg, inspirerte (här åter igen ett försök att skriva förment poesiaktigt genom att sära på texten så den blir en smula långrandig...)


Kritik på en text (209)





i piskställningen

är det inte skönt att sova


även om det är under stjärnorna



en midsommarnatt




livet

kan bli långrandigt


ibland och det



är vida bättre än



att kroppen visar upp samma symptom




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2009-04-23 10:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hårt underlag
kan va gott men
om man blott det
har är det inte gott!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP