Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du orkar inte. Jag förstår dig. Och mig.


Alla okyssta kyssar

Det finns något
vackert
i alla kyssar
jag aldrig fick
något vilande
som om något
är kvar
att se fram
emot
fast det absolut
inte kommer bli

Nyss var det kyssar
jag längtade
efter att få
Nu är det kyssar
som aldrig
blev av
Imorgon
är det kyssar
jag glömt




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex