Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cencurerad

Varför ska man vara så politiskt korrekt när man tycker nåt suger?
Ärligt så skiter jag i vad ni tycker. OH my god!
Ha en trevlig lördag eller vad f-n för en dag ni har!
Jag skrev det här på min sida.

Läs det inte om det stör er
90% av det som skrivs suger, även mitt material.
Vägrar tillbe det som det skrevs bara för det skrevs under "inspiriation"
idioti




Fri vers av Lsk
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 04:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom texten inte är direkt ny kan jag tänka mig att förlåta innehållet, om där alls fanns något. Återgå! Att texter suger är ju inte författarens fel utan läsarens. Det är ju ändå läsaren som dömer och mjölgit fördömer. Att behöva som bry sig om vad läsarna tycker vore ju som att vara en Bruno Liljefors och bry sig om att folk köper konst för att satsa sitt riskkapital istället för ett mer själsligt känslosamt betingat.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lsk
Lsk