Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om intelligens




Ibland när en
till synes intelligent
människa kallar mig

intelligent kommer jag
på mig själv
med att vilja

kunna se på
mig själv med
den människans ögon




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-25 10:27



Bookmark and Share


  TotalVärdelös
underbar,
"kunna se på
mig själv med
den människans ögon"

knöt samman det hela <3
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP