Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag känner är inte fiktion utan FAKTA

så alla tror
att det jag
känner
att det jag gör
varje dag
är någonslags
uppdiktad
fiktion


men så är det
inte
verkligheten
är här
och jag är
i den


och det känns
så otroligt
sjukt
freaaking
fantastic

måste jag säga
jag har aldrig
mått bättre

någon
popdeppig depression
tillhör det
som vi
kallar

DÅTID


du
kanske lever kvar

jag gör det
inte


ändå kommer jag
berätta
såklart
om de den där
DÅTIDEN

om att bli sviken
om att bli lämnad
för att man är

oälskad
eller
whatever
det nu var






mitt hjärta
slår för


nutiden


och för
faktan
inte


fiktionen.




Fri vers av fredag
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-25 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag