Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönsinne

grönskeundret
kommer man inte undan

det finns
är
oöverkomligt
överväldligen

lövprickningen

den gör inte ont
den smeker
andäktigtvarande

att jorden orkar
trots sitt sargade skinn

trots allt vansinne
människogestaltat




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 19:54



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, att hon orkar med oss! Vackert skrivet.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP