Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönsim

kan det vara skönt att drunkna
i grönt

i blått lär det vara svårt
med känslan

såvida det nu inte gäller
styvmorsviolblåa
plättar på vår jord

där kan man simma
tillsammans med humlor
och bin

sväva
odrunknad

trots att grönskan
närmast våldsamt
griper dig





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 19:21



Bookmark and Share


  peter markurth
bra skildrat
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP