Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på texten 'när du gjort slut' av Wilda M


Kritik på en text (210)






hög igenkänningsfaktor här
jag minns hur alla mina ex
brukat bruka mig

som en sådan där roterande måltavla
som visas på cirkus
där en artistkollega kastar sina knivar

emot en med en svart bindel för ögonen
och det redan innan de gjort slut på mig
med dräpande kommentarer

tills jag krälat i stoftet
bedjande om nåd
nåd...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP