Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmmmm oooooh aaaaah mmmmmm iiiiiih oooooh aaaaah mmmmm ååååh aaaah mmmm oh oh oh mmmm aaaah iiiih oh oh oh oh aaaaah mmmm


Subtiliteter - underströmmar







...ät gärna och njut
av choklad
om du har möjlighet

om du har möjlighet
ät en banan
bara inte samtidigt

choklad skall njutas på tungan
med eller utan en kopp hett
så kommer den mentala orgasmen
till livsnjutaren...

...sakta
som ett gammalt pustande lokomotiv
med mycket vit rök

sakta, sakta
börjar hjulen röra sig och tåget
lika sakta
börjar röra sig ut från stationen

får alltmer upp farten
sedan poff
är det dags
för nästa chokladbit...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP