Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur världen inte räddas

resetvång
tycks råda i Sverige

"har ni inte varit där"

trots
att vi lever i
en koldioxidtät värld

visst skall vi ändå
fly
vår egna värld
och
bortskämt tänka

atthärkanmanintevaraidettaregnigakallamörka
land

när
man
chartrigt lätt
avgasrökstrimligen

enkelt
kan glida iväg
och dessutom förvänta sig
statlig räddning
när tsunami när krig och annat elände
drabbar en




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-04-27 16:49



Bookmark and Share


  Alfie M
Absolut är det så!
Resandet är en rättighet.
Anser man bortskämt.
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP