Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och inte där

Hjärtat slår och jag går
Minnet finns, här och där
Var jag än går, så får jag sår
För det finns minnen i våra sinnen

Jag söker svar, allt finns kvar
Kläder, skor och läder. Jag tänder ett ljus i mitt hus
Varför skulle det hända, kan du inte vända

Kan inte förstå varför det är så.
Våren är här, brandkåren är där
Mitt hjärta brinner
Högsta vinst jag vinner, när du är här och inte är där




Övriga genrer av SorgensFar
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 15:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Smärtsam och rar i en fin blandning
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

SorgensFar
SorgensFar