Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Familjen är nog bra på många sätt, för att inte tala om vänner, men livet kan ha mer att erbjuda än så


Något litet om döda människor



Avlidna människor
kan vara svåra att tala med

att förlåta
och förlåtas av

ibland är det hos just dessa
man finner de bästa av svar

levande människor
kan vara svåra att tala med

att förlåtas av
samt att förlåta

ibland är det av samtal
med främlingar

man hittar små guldkorn
att vaska fram vid samvaro med dem




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar detta-mycket!
2009-04-29

  stella
Hahaha...ja där kommer du med ett gott råd!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP