Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går bara inte att försöka skriva


shit, fripps brickor speglar sig i solen, yet, indoor games

 

 

 

tiggeri;

 

 kan du inte knulla

 mitt intellekt

 

 

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 01:57



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ladies night?, uschäckta, Jöback på ingång
2009-04-29

    Melona
jag tycker det
under här var ett gott försök
minsann!


oooooooooooooooohoooooooooooooooooooh
blir det ju
om man tar det åt fel håll
eller åtminstonde åt andra hållet

det där med att knulla
oooooooooh

hoooooooooo

hoooooooooo

oooooooooooh

aha, intellekt var det ju
jag vet ju knappt hur man stavar...
2009-04-29

    Melona
hoooooohoooooooooo
2009-04-29

  wayward - taiga
säkra dig nu. bältet hänger bara där. (ditt ansvar) i ungern, där hänger paprikorna självklara och röda mot mon nyfikna längtan. hade vi haft en guide nu, då hade dagsagendan vart ikryssad nu.
2009-04-29

  Inkarasilas
så ska vi ha såna här Kakaduor med, inte fan vet jag varför men det ska vi ha och de ska kunna vissla Riders Of The Storm, det här är viktigt, anteckna för fan och Long John, det finns plenty serru. Tjipp, stoljävlen rör sig visst. Trillar av taket ojojojojojoj onsdag sa jag det är nu. Tut tut.
2009-04-29

  wayward - taiga
sen, på zzykakuten är det skitenkelt; -tänk inte, flicka, handla

röker gärna en käften-tyst longjohn ungefär närsomhelst på dygnet med dig.

fazer och limonad
2009-04-29

  Inkarasilas
Du kan få några glas rött här på taket, bara klättra upp i bönstjälken wayway! Int fan behöver vi skriva, kan yla mot Saturnus och röka långa cigg som aaaaaaaaaaaaldrig tar slut och smakar stjärndamm gör de med. Tjo serru!
2009-04-29

  wayward - taiga
mitt också
2009-04-29

  wayward - taiga
gosh, så små småsaker, fingrarna rinner emellan dem
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga