Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


när jag slutat tänka på mig själv - sevilla var du vill

 

 

tänker jag bli död -

 

grävare - titulerasig som

 

maskavskylare

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-29 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga