Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om än du önskar du finge dansa på min grav, får du la gå och otåligt vänta på att min skuta skall gå i kvav kanske uppstår under väntan försonlighet till min utan varje tvivel underbara personlighet så du kan njuta den rent utav


Världens förlust else







de som träffat mig
brukar efter någon tids samvaro

timmar eller sekunder

antingen älska eller hata mig

fast de som hatar mig
gör det förstås för
att de inte kan motstå
att motvilligt älska mig...

säg, vad vore väl världen
utan mig
om inte en mig-tom värld?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP