Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sjuraders igen


Fördomar gör sig bäst på film...






...om mannnen tänker
som med underlivet
hur kan han

då, som kvinnan
ibland, tappa liksom
huvudet av ren
och skär förälskelse?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP