Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi använde inga ord

Dina fingrar leker tafatt i mitt hår
Du pussar mig på näsan
Vi använder inga ord

Vi är vackrare än glittret solen skapar på vattenytan
Jag känner en hand på min axel
Vi använder inga ord

Du sätter en blomma i mitt hår
Vi går mot horisonten
Vi använder inga ord

Jag studerar varje millimeter av din kropp
Jag memorerar allt
För allt det gröna kommer snart att bli rött
Vi använder inga ord

Du lägger din tröja över mina axlar
Brasan har snart slocknat
Vi använder inga ord

Jag lämnade tillbaka din tröja
Jag går vidare
Vi använde inga ord

Vi behövde inte använda några ord
Det var hösten som kom




Fri vers av E1
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-30 15:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Återigen så blir jag helt tagen av en text du skrivit.. applåder och Bokmärke*!
2009-04-30

  Regn & Grus
Mycket tilltalande vacker dikt..
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

E1
E1