Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord inför Vintern....


Tål att tänka på..




Viktigt att tänka på nu när vintern närmar sig.

Har man ingen mössa så blir man förkyld

*E man förkyld så blir man troligen hes.

*E man hes så måsta man viska.

*Den som viskar han ljuger.

*Ljuger man åker man i fängelse.

*Åker man i fängelse börjar man troligen knarka.

*Knarkar man så dör man

*Så glöm för helvete inte mössan




Övriga genrer av Cacharel
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-09-19 13:20



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Men denna är väl inte skriven av dig?
Har sett den här texten vimla runt i cyber i åratal..

Frånsett det, så är den rätt kul!:)
2005-09-19

  Cris
Ha ha! Denna var jättebra. Kul fyndig och bra skriven
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel