Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älgiskogen, av något, inspirerade till denna kritik


Kritik på en text (212)





ett äpple är ett äpple
så länge ingen tuggar i sig denna frukt

när någon tuggat i sig frukten
återstår kanske skrutten
kanske skaftet

varpå det kan vara svårt
för en oinvigd
hur att föreställa sig äpplet
innan det blev uppätet till största delen

om ingen såg äpplet
då det ännu var ett äpple
vem kan då vittna
om hur det var?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP