Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bara vara, av christine sabel, inspirerade till min kritik


Kritik på en text (213)





för den som älskar sig själv
utgör tolkningen av innehållet
inga svårigheter

det är de som ogillar sig själva
som skall komma att ha svårt
att ha fördrag med ord som dessa




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP