Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att bli gammal, tjugoåringen kommer inte längre in på ungdomsgården... vilket nog svider ordentligt...


det är för j-vligt





texten om bäst
före datum och
innehållsdeklaration på de

färska ananasfrukter som
säljs i butikerna
numera är så

liten att inte
ens jag som
bär gläsögon i

ena handen klarar
av att läsa
den förb-nn-de texten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP