Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du levt för?

Du föds in i en snitslad bana
Livets rutiner och seder blir till en vana
Din egen tankeförmåga bryts snabbt ner
Snart kan du inte längre se något mer
Tillsist du dör
Vad har du levt för?




Fri vers av sincan
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 23:52



Bookmark and Share


  peter markurth
att fortplanta sig= meningen m livet....
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sincan