Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tänkvärda ord, lite självinsikt....


Kuvad ?

Varför skall jag göra som Du säger?

Varför vill Du alltid bestämma?

Har jag ingen egen vilja?

Varför tror Du att Du är något bättre än vad jag är?

Jag är faktisk en individ, låt mig få tänka själv och göra vad jag vill.......




Övriga genrer av Cacharel
Läst 671 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-09-19 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bättre än någon politisk pamflett

RESPEKT
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel