Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att växa upp

Mina värderingar förändras, allt är inte längre svart och vitt. Det är vackert, svart och vitt. Då, även nu.

Det svarta, det vita, färgsätts, liv, känslor. Dessa känslor. Varför, det vet jag inte. Jag förändras, och jag tvivlar på om jag kan tycka om mitt nya jag, acceptera och glömma mitt gamla.

Svart och vitt är vackert, rätt eller fel, vad vet jag inte längre. Då visste jag, nu är allt ett minne blott. Jag vill leva i ett fint, svartvitt liv. Inte detta färgglada liv, som är allt annat än glatt, snarare diffust.

Inte längre konkret, enkelt och smalt. Jag vill tillbaka, inte glömma, inte heller acceptera att det är över. Jag ska tillbaka. Dit. Var, det vet jag ej, men det är dit jag ska.




Övriga genrer av nilssson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 01:05



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
önskar kommentera din tänkvärda dikt med en annan;


jag kräver

att vi älskar

varandra



som en smygande

Devon Rex



över arvsmassan

i ett obehandlat

golv av ek
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

nilssson