Foto: Tony Eriksson, Valbo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo


FULLÄNDNING

jag såg fulländning stå

jag såg fulländning gå

och hon kände nog på sig

vad jag tittade på

jag såg fulländning

fulländning

jag såg blont, blott och vitt

ville göra till mitt

hon ska komma tillbaka

i en dröm, i en ritt

jag såg fulländning

fulländning

jag såg sverige som bäst

jag såg vandrande fest

och jag ville studera

varje steg, varje gest

jag såg fulländning

fulländning

ser man ut som hon gör

så har någon charmör

redan fångat in bytet

och fällt ut sin markör

jag såg fulländning

fulländning

jag har händer som vill

smeka av varje plagg

hon kan svalka min kropp

liksom gryningens dagg

med sin fulländning

fulländning

jag har läppar som kan

jag är vild

jag är man

och jag plågas av allt

vi kunde skänka varann

jag såg fulländning

fulländning

LARZ GUSTAFSSON 090503




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 17:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här sjuder det av liv och lust minsann!! Häftigt:-)
2009-05-03

  Teresia Ridell
Härligt, vilt levande o lustfyllt !!
2009-05-03

  © anakreon VIP
Texten som ger "Beauty is in the eye of the beholder" ett ansikte.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP