Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

33. Mor, hör du mig? ~ Siv Arb ( 1931- )





Min mor, min nära!
Jag säger ditt namn försiktigt:

Mor, jag vill inte såra
   (navelsträngen är nyligen avklippt,
     den kräver salva och plåster)

Men du måste lyssna på mig
   när jag säger
att jag måste gå min egen väg

Jag behöver inte din oro
                            din misstro
                            dina onda aningar.

Jag behöver din ro
                     din tro
                     din förtröstan.


Hör du mig?




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 2261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 19:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sorry jag tog det som att du skrev till din mor, och att hon hette Siv,

men nu såg jag ju att det var en del i din serie kända poeter,

bra val, tycker den kändes som din stil.
2009-05-03

  Cosmic Johanna
Bra uttryckt!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP