Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus, en bön

Kunde jag vända en vind skulle jag göra det
Kunde jag hindra en härskande eld skulle jag göra det

Jag önskar dig innerligt ditt inres ro
när du inte finner dig hälsans kropp
när dödens svarta vingar slår om din kropp
och skrämmer oss

Då ber jag om ett rum, ett inre rum
där du är fri din ohälsa och din vilsenhet
där du andas barnets lugna andetag
där du skrattar ditt hjärta som du alltid gjort




Fri vers av Feminaz
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 20:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart, önskar dej en dag full av spirr och sporr!
2010-04-01

  Mr Lindemann VIP
Anar viss manisk eller bipolär sjukdom här

Ja, det kan vara svårt att tackla så, den andres oro och känsla av vanmakt man har inför dennes inre jagande och demoner

oethört svårt är det som anhörig så
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz