Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AKORS DAL

inget av detta

är för mig

endast det rätta

är för mig

trasig och ledsen

står jag här

ingen vill veta

vem jag är

helst vill man slippa

nån kontakt

kanske man är på

sin vakt

tror att jag drivs av

fel motiv

frågan är:

trivs jag med mitt liv?

väntar på klartecken igen

nederbörd föll

och jag med den

är isolerad

på min ö

någon sa nyss att

hon vill dö

solsken och glädje

flög sin kos

och dagens låt blir

"born to lose"

ser allting genom¨

sorgens flor

mera bedrövad

än ni tror

LARZ GUSTAFSSON    090504




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-04 18:43



Bookmark and Share


  sulimaa
Ja du min vän...du skriver bra...man känner smärtan ...
2009-05-05

  Roula O
en sorgsen text som berör...
2009-05-04

  Nasrin
Mycket berörande och sorgligt!
2009-05-04

  Miss Mod
Sorgset vacker text som berör.
2009-05-04

    ej medlem längre
En sorgsen text, men bra skrivet!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP