Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har aldrig

Du är likt något mina ögon aldrig fäst sin blick på
Något jag är oäker på existerar

Gör evigheten det?

Jag är osäker
Du har aldrig rört vid mig
Jag är rädd
Du har aldrig fångat mina andetag
Jag är svävande
Du har aldrig...

Aldrig, det är ett avstånd får långt för att få kontakt
Det är ingen idé
Vi har redan förlorat

Långt innan vi skapats






Fri vers av E1
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E1
E1