Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKULPTUR

jag mejslar fram dina drag

efter mitt eget behag

jag är en sinnets skulptör

en särskild sorts arrangör

en blick med lazer som skär

en blick av brännhett begär

du kanske vet hur det är

när man vill vara konstnär...

du får en knivskarp profil

den passar bra till din stil

skulptörens enda skalpell

det är min blick denna kväll

betraktarens ideal

ett verk på en piedestal

och han har inte ens rört

och han har inte förstört

LARZ GUSTAFSSON   090505

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 16:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina dikter flyter....som denna, bra...
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP