Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.09.19
23.20



Portents


Caressing clouds moved
on gossamer lake
bring water lightly
against orange warmth
accompanying spread reminded
wisping azure threads

Dawn whispers
nurtured
evning breath
sounds
when chiming dance
watch
The night
forever sunset




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-09-19 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund