Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundvis blinkar

lugor tunga
för tunga att andas ut

och få fram de ord som inte längre existerar.

ögon som blinkar mjukt
vill att något bättre ska synas

när de öppnas igen. men

grådaskiga färger utan ljus
det blir inget bus.

närmare drar jag mig ifrån dig.

tvärtom vilket är rätt.

en gåta och jag når inte dig.

virvlar runt efter en ljus punkt.
där jag kan fästa blicken.

och sluta existera. för en stund.

men jag blir bländad. och där står du.




Fri vers av handfast.
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

handfast.
handfast.