Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

jag borde ha förstått
att det inte kunde bli du o jag

du är djup
jag är grund

du vill dit
jag vill hit

du gillar pop
jag rock

du diskuterar
jag skriker

du är stadsbo
jag är lantis

men ändå
när vi ses

är vi ett....




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-17 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt