Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlevorna ligger på bordet

Kvarlevorna ligger på bordet

glasögonen
två burkar mot pollenallergi
bilnycklarna
banknoteringshäftet
en almanacka

tablettask
anteckningslappar
plånboken

Han är hos den andra
stationära datorn

han motionerar

i morgon bitti
tidigt

ska han resa




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag