Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir texter litet tjatiga i sin utformning, en del låttexter exempelvis, för att inte tala om musiken till sagda text


Ibland är en gurka bara en gurka





Ibland är det skönt att gå
barhuvad'e

ibland är det skönt att bära
hatt

ibland är det få
som vill bli intervjuad'e

ibland är det skönt att vara
katt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP