Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROSA TYGSKOR

två rosa tygskor

trippar nedför trappa

vår möter sommar

kyss som ska överlappa

hon strålar sommar

hon är bris på ängar

mötet är kyssen

långt bortom "tid är pengar"

stig ut i livet

blonda solprinsessa

det kommer aldrig dagar

som är såsom dessa

snart blommar knopparna

och frukt ska plockas

vi är två människor

vi ler och lockas

med lätta steg går du

du nordiskt sköna

ut i din försommar

den nordiskt blå och gröna

LARZ GUSTAFSSON    090507




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 09:00



Bookmark and Share


  Marjavaara
Detta var vackert..

Snyggt..

Gillar Rosa tygskor
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP