Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbannad dikt och lögn... av dr lindemann, inspirerade


Kritik på en text (219)





men först av allt skall poeten
älska sig själv
med ömsint uttalade ord
om hur fin poeten är innerst inne

både om hon talar väl och smeksamt
till sin nästa
såväl som om hon avstår
av ren blygsel

för att göra våld på sig själv
är inte bra
generositet och tro på ändamålet
måste komma inifrån
som en pust från hjärtats vrå




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 22:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande;=)
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP