Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten blå

Svaga aningsblå toner
smyger himlens stjärnströssel
så svindlande vackert
att lyssnas av tystnaden
bäras i hennes famn




Fri vers av Feminaz
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-07 23:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
DU målar stillheten och tystnaden framför mina ögon när jag blundar och tänker på denna vackra poesi ..... och lugnet sprider sig i mitt inre .....
2009-05-10

  peter markurth
lugnet...fin
2009-05-10

    ej medlem längre
Fridfullt !
2009-05-08

    ej medlem längre
Jag ryser av förtjusning...
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz