Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTE EN DAG

inte en dag utan attraktion

inte en dag utan sensation

aldrig nån rök utan eld och glöd

aldrig ett liv utan hot om död

aldrig en dag utan aggression

sällan en dag med total pardon

sitter och skäms över min person

jag genomborras av frustration

inte en dag utan slöddrets tjat

eller att jag verkar desperat

bara en dag i min Herres gård

kan ge mig nödvändig själavård

LARZ GUSTAFSSON   090507-08




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 13:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vi är alla bara människor...
2009-05-08

  Elaine.S VIP
Livet som det är ...utan skyddsnät!! och man faller gång på gång....
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP