Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vore mig en ynnest att här få tolka in något av känslan








ja, jag skulle bara veta
hur eder kärlek tar sig ut...
…men kanske kan jag ha turen
att ana hur eder kärlek är

såsom vågors svall
mot en soldränkt strand
strax efter solens uppgång...

…och då ni ej är tillsammans
hur du trycker lätt ett högt glas mot örat
samt tycker dig åter kunna höra

havets sång
som från vätta läppar
då de trängtar en kyss...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 20:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart skriven
jag föll, som en kägla!
Dikten är sparad den
kommer mig i fortsätt-
ningen i livet prägla
en förbild om jag nån
gång i kärleksdikt-
skrivning skulle tävla!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP