Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om åsnor





jaget bör nog
inte rida samma
åsna dag ut

och dag in
den skulle bara
komma underfund med

vilken åsna det
var som red
vem... till slut




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-08 22:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nånstans där på vägen mellan Karlstad - Göteborg
finns en liten ort(tror jag det är) som heter Åsnebyn
där undrar man vad det bor för folk..hehe

Och här skriar jag ett glatt gonatt från Värmland
2009-05-08

  Carola Bouvin
Rida eller ridas på livets väg, vore var och ens uppgift
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP