Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-----


Bakom Verkligheten.



Skuggan skymmer
låt mig se öppet
vad som sker

Låna mig dina verktyg
så att jag kan förstå
den dolda verkligheten

Bred ut dina vingar
fånga mig i sanningen
ro mig lugnt till det som är.

B.M.N-R och R. Ala-Särkelä.

2009-02-13




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 22:08



Bookmark and Share


  Anders P VIP
några fina formuleringar här. "låna mig dina verktyg.......". "ro mig lugnt till det som är" Stämningsfullt
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund