Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet i ett skruvstäd


KASAM
Känsla av sammanhang
- Vad faan är det?

BEGRIPLIGHET

ibland undrar jag om
våra högsta höns själva
begriper vad de pratar om

för många kockar som
skapar en soppa
med bitter eftersmak

HANTERBARHET

svårt att hantera de problem
man dagligen ställs inför
när inga medel finns att tillgå

MENINGSFULLHET

Att ge god service till andra
det är det jag vill

hur ska jag annars känna
att min dag på jobbet
känns meningsfull




Övriga genrer av Plupp
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-09-20 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plupp
Plupp