Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av en film jag drömde om morgonen någon gång den senaste veckan


På lätta fjät under himmelens valv







Så vacker, madame
ni är i håret
det är nog ingen skam
jag tar er på låret

jag tror jag för er ut i virvlande vals
över ängar och långsträckta gärden
oh, så ni med kyssar täcker min hals
nu ser vi med åtråns ögon, så skådar vi världen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 14:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Förenade i samma anda
då kan man var, som helst
landa och hoppas att allt
inte skall stranda...
På lätta fjät... En verklig
tätatät... Visst betyder
det huvud-huvud...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP