Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OVAN VÄDERSTRECKEN

söder sträcker sig

mot framtiden

backen pekar liksom

fram mot den

framtiden finns alltid

söderut

vissa dagar ser den

solig ut

oavsett hur allting

växlar här

så har jag en boning

ovan där

fastän skutan kanske

sprungit läck

ovanför planetens

väderstreck

söders höjder

eller sions berg

vem gav träden

denna gröna färg?

vem gav mig en dag

som just den här?

vem kan trösta mig

om jag blir kär?

LARZ GUSTAFSSON   10/5 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 14:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt..........
2009-05-11

  anits VIP
Så innerligt vackert skrivit,
jag tror du har svaren på
dina frågor
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP