Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här blidde det för en gångs skull fyra ord på sista raden, ehuru jag brukar hålla stilen med tre, men ibland gör undantaget som bekräftar regeln, sig gällande, o det var prexis vad som hände sig nu


Svaret på undran





ibland frågar folk
vad som motiverar
mig i livet

skrivandet, i kärleken
och så vidare
och jag svarar

kanske något litet
olika varje gång
men innehållet är

ändå just jämt
alldeles som detsamma
'ety det roar mig...'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 15:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det roar mig på ett helt oförklarligt sätt, detta bekymmer du har med att en rad är olydig nog att innehålla fyra ord i stället för tre!!
(Jag får fundera (grubbla) vidare på varför jag roas av det...)
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP