Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ung på nytt





Är det kanske ungdomen i mig
som reagerar så tvärt
på teves utbud av teveteater?

Svt 1 visar just i afton
sömnpillret 'hedebyborna'...
antagligen för att jag
som inte fick en blund i natt
skall kunna göra tidig kväll...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 18:24



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Massmedial omtanke tillhör samhällets ovanliga egenskaper.
Koppla av och njut!
Carl-Erik
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP