Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min boning av benknotor och muskler


I min boning är du välkommen
ta av dig sandalerna vid porten
Välkommen in
sätt dig runt mitt bord
och låt mig få smörja dina fötter
låt mig få bjuda dig på söta druvors vin
låt det väl smaka

här i min enkla boning utav
lemmar och ådror,
hud och muskler
benknotor och nerver
som skickar signaler till mitt huvud

Här...
har du en plats att sova i natt

Berätta en saga inna det är dax att sov.
om Vad livet innebär
berätta om fadern? nu är jag beredd att lyssna,
beredd att ta emot vad du ger

Här...
en plats att lägga din kärlek,
för all framtid.




Fri vers av JohannaMJansson
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 21:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbart fin
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson