http://www.youtube.com/watch?v=pjsh2j7W6Bo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=pjsh2j7W6Bo


ÄVENTYR I SOCKERSTAN

moln över sofiaplan

äventyr i sockerstan

strövtåg i ett godisland

sockertand ger blodad tand

natalie, en sommardag

bort från city, du & jag

maten i en picknickkorg

ängen blir vårt nya torg

drömmar där allt möjliggörs

verklighet där de förstörs

vägen bort från ankeborg

går igenom mycket sorg

aldrig kom den sommardan

äentyr i sockerstan

LARZ GUSTAFSSON   090510-11




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-11 10:34



Bookmark and Share


  Marie Å
Härligt skrivet......dina texter flyter på så bra......... även om jag tycker detta är lite sorgligt......
2009-05-11

  mare VIP
Bra skrivet.....lite sockersöt...
2009-05-11

  Junitvillingen
Åhhh, det äventyret kunde väl fått bli verklighet!! Tänk en utflykt i Sockerstan - det kunde nog behövas emellanåt;-)
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP