Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BE FÖR LINNÉA!

 

be för linnéa

att hon hittar hem

hon har tappat karta

och kompass

be för linnéa

inte tjugo än

tillvaron kan te sig

ganska krass

sliten prinsessa

tilltufsad men fin

Någon älskar dig mer

än du tror

vuxen i förtid

pommacen blev vin

vinglar fram på

högklackade skor

 

be för linnéa

hon behöver oss

om hon någonsin

ska komma rätt

flickan som irrar

som ett litet bloss

brinner fel

men brinner rött

och hett

 

LARZ GUSTAFSSON 090511




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-11 17:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Beundransvärt fint skrivet
2009-05-12

  Mats Henricson
Fint vemod om en trasig medmänniska !
2009-05-12

  mare VIP
Många vilsna människor finns , som irrar omkring utan inre trygghet..
bönen är livsnödvändig..
2009-05-12

  Betlehemsstjärnan VIP
att be för människor man möter, är en gåva vi har fått. Om vi vårdade den gåvan bättre, skulle nog fler människor uppleva den kärlek Gud har att ge. Jag ska be!!/B
2009-05-11

  Junitvillingen
Önskar av hela mitt hjärta att hon finner en bättre väg att vandra! Och att hon får hjälp med att komma in på den vägen:-)
2009-05-11

  Ann-christin
Fint skrivet Vännen.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP